Ajankohtaista ynnä pysyvää tietoa

Kirjastonhoitajien säätiö sr on säätiörekisterissä ja toimii siis Säätiölain mukaisesti.

Säätiön säännöt on hyväksytty 19.2.1996, kotipaikka on Helsinki ja

Y-tunnus 1048668-1.

Kirjanpito hoidetaan tilitoimistossa. Hallitus kokoontuu ennen toukokuun loppua ja yleensä toisen kerran loppuvuodesta. Viimeisin kokous pidettiin la 8.4.2017 Helsingissä ja seuraava syksyllä 2017,  Helsingissä la 18.11.2017KHS_logo_CMYKSyksyllä 2016 säätiö sai 20-vuotisen taipaleensa kunniaksi oman logon. Logon suunnitteli Ville Savimaa ja hänen töitään on nähtävillä osoitteessa

Säätiön logo esiintyy myös rollupissa, jonka teetimme BOBCATSSS 2017 -konferenssia varten. Tuota kirjastoalan tapahtumaa 25.-27.1.2017 Tampereella tuimme sponsorina.

Säätiön edustajat olivat yhteisellä osastolla Kumulan kanssa. Säätiön edustajina olivat Hanna Pitkänen Kumulan hallituksesta/valtuustosta ja Timo Tamminen säätiön hallituksen puheenjohtajana, myös Kumulan hallituksen ja valtuuston jäsenenä.

BOBCATSSS 2017

Säätiön varallisuus koostuu suomalaisista pörssiosakkeista, rahasto-osuuksista ja asunto-osakkeesta. Säätiö ei käy nopeaa pörssikauppaa, vaan pitää sijoituksia pitkällä tähtäimellä.

Vastaanotamme lahjoituksia yms.